Pilot Produksjon

- kreativitet er intelligens som har det gøy!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh7723/public_html/includes/file.phar.inc).

Hva gjør OnOff på en helt vanlig onsdag, spør du sikkert deg selv. Det gjør vi og i grunn. Det finnes ikke noe som heter "en helt vanlig onsdag", ei heller "en helt vanlig mediadag". Denne onsdagen derimot kan jeg fortelle deg om. 

Forrige onsdag ble gruppen delt inn i to lag. Oppgaven var å poppe to colaflasker, det som stod i korken til hvert av lagene skulle være temaet, eller den røde tråden gjennom filmen som nå skal lages. Andre retningslinjer ble ikke gitt. 

I løpet av en måneds tid nå vil lagene konkurrere om best produksjon, både gjennom planleggingsfasen og gjennomføringsfasen. Når filmene da er klare, blir det en velfortjent kinokveld på deltakerne!

I dag gikk dermed tiden med til å finpusse på manusene og starte planlegging av den faktiske produksjonen i form av storyboard. Mange gode idéer og latterkuler, med andre ord!

Deltakerne våre vet også at vi eeeelsker kreative utofordringer! Så på kun femten minutter var nok en kortfilm ferdig! Kun planlagt sekundet før kameraet startet opptaket. 

Slik tilbringer vi en av våre ikke så vanlige onsdager!

Gled dere til filmene "en skatt til besvær" og "we meet again"! 
Kommer på YouTube ila februar!